cadeau

Duurzaam kerstpakket: de trend van 2020!

duurzaam kerstpakket

Ieder jaar is het weer een hele klus; een kerstpakket samen stellen voor uw medewerkers, zakenrelaties of geliefden. De keuze is enorm en als u op zoek bent naar een duurzaam kerstpakket kan het een hele zoektocht worden. Vindt u het belangrijk dat er bewust word omgegaan met het milieu, de samenleving en de economie? Dan bent u bij Brandwijk Kerstpakketten aan het juiste adres voor het samenstellen van een duurzaam kerstpakket op maat! U bent bij Brandwijk Kerstpakketten verzekerd van een prachtige kerstpakket waarmee u uw zakenrelaties en medewerkers goed kan verrassen! U heeft op de website en in de showroom bij Brandwijk Kerstpakketten een ruime keuze uit verschillende prachtige kerstpakketten maar u kunt ook een duurzaam kerstpakket zelf samenstellen. De mogelijkheden voor een duurzaam kerstpakket samen stellen zijn eindeloos!

Iedere jaar nieuwe producten

Ieder jaar worden er nieuws producten toegevoegd aan de ruime collectie van Brandwijk Kerstpakketten. Door de grote groei op het gebied van duurzaamheid kunnen er ieder jaar nieuwe prachtige producten worden toegevoegd. Door een duurzaam kerstpakket samen te stellen inspireren zij nieuwe klanten met unieke en speciale duurzame cadeau’s. Doordat er ieder jaar nieuwe producten worden toegevoegd heeft u ieder jaar weer een prachtig kerstpakket die u kunt overhandigen aan uw zakenrelaties en medewerkers. Zo kunt u ieder jaar weer terecht bij Brandwijk Kerstpakketten in Zaltbommel. Zij bieden u een ruime showroom aan met prachtige duurzame producten. U kunt bij Brandwijk Kerstpakketten het samenstellen van uw kerstpakket uit handen geven. Zij make voor u de prachtigste pakketten! Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid staan bij Brandwijk Kerstpakketten centraal.

Duurzaam kerstpakket samenstellen bij van Brandwijk Kerstpakketten

Bent u op zoek naar een uniek duurzaam kerstpakket en weet u niet welke producten u in een kerstpakket kan stoppen? De medewerkers van Brandwijk Kerstpakketten staan graag voor u klaar! Zij helpen u met het realiseren van prachtige duurzame kerstpakketten waar iedereen blij van word! Brandwijk Kerstpakketten werkt volgens verschillende duurzaamheid normen. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor een kerstpakket? U kunt een persoonlijk advies en een oriënterend gesprek aanvragen bij de medewerkers van Brandwijk Kerstpakketten. Voor een uniek kerstpakket die op maat gemaakt is bent u bij Brandwijk Kerstpakketten op het juiste adres! Zij denken graag voor u mee en bespreken gaar uw wensen.