vervoer

Goedkoop een brommer aanschaffen in Zwolle

brommer aanschaffen

 

Het leven is al duur genoeg, je wilt niet meer betalen dan nodig is. Toch zijn er vaak verborgen kosten waardoor je achteraf duurder uit bent dan je vooraf had gedacht. Dat is helaas vaak het geval bij een brommer aanschaffen. Als je in Zwolle of omgeving woont hebben we een aantal praktische tips om goedkoop een bromfiets of snorfiets te kopen zonder addertjes onder het gras. Van een tweedehands brommer kopen tot aan een nieuwe Vespa scooter leasen. Niet voor iedereen zal dezelfde optie het beste zijn, lees daarom snel verder voor onze tips!

Begin jouw zoektocht bij www.fastfuriousscooters.nl, de online scooterspecialist voor heel Nederland, met snelle levering bij jou in Zwolle.

1. Een tweedehands brommer aanschaffen

Het lijkt heel verleidelijk; voor een paar honderd euro een occasion kopen, bijvoorbeeld via Marktplaats in Zwolle. Toch kan dat duur uitpakken wanneer je niet oplet. Ten eerste raden we iemand die niet zo technisch onderlegd is af om een tweedehands scooter te kopen. Je hebt geen garantie, en reparatiewerkzaamheden en onderhoudskosten kunnen flink oplopen. De handige bezitter kan online goedkoop onderdelen bestellen, maar wanneer je uittelt hoeveel je na verloop van tijd besteed kan het voordeel als sneeuw voor de zon verdwijnen.

2. Een budget scooter kopen

Je ziet vaak die scooters rijden in Zwolle die lijken op een Vespa maar het toch niet zijn. Schijn bedriegt, deze Chinese import scooters kun je voor een fractie van de prijs kopen maar bieden uiteraard niet dezelfde kwaliteit. Begrijp ons niet verkeerd, wanneer je de scooter netjes onderhoudt, binnen stalt en er niet dagelijks vele kilometers mee maakt kun je via bijvoorbeeld www.fastfuriousscooters.nl een leuke retro scooter kopen. Maar als “echt” vervoermiddel kun je beter doorklikken naar het aanbod Vespa scooters. Als het design en “Made in Italy” wat minder van belang is kun je ook naar Sym en Kymco kijken, dat zijn heel goede middenklasse scooters.

3. Een nieuwe scooter leasen

De eerste optie voor een occasion wordt vaak gekozen door mensen die meer tijd nodig hebben om te sparen voor “the real thing”. Dan kan een nieuwe scooter betalen in termijnen een betere optie zijn. Je kunt direct rijden op de scooter die je echt wilt hebben, en je kunt vervolgens de scooter op afbetaling voldoen. Je zult wel eerst getoetst worden, online kun je direct het maandbedrag berekenen. Je kunt van 12 maanden tot zelfs 72 maanden een leasecontract afsluiten.

4. Wat is jouw oude scooter waard?

Niet iedereen houdt rekening met de restwaarde van de scooter, een tweedehands Vespa scooter in goede staat levert je meer op dan een Vespelini. Je moet dus niet alleen naar de aanschafprijs kijken, houd ook rekening met de restwaarde wanneer je na enkele jaren weer toe bent aan iets nieuws. Ook zul je ontdekken dat merkscooters waaronder ook de middenklasse merken goed te onderhouden zijn, waardoor de levensduur aanzienlijk langer wordt.

Zoals we al hebben aangegeven moet je naar alle kosten kijken wanneer je een nieuwe scooter in Zwolle wilt kopen. Begin met vergelijken via de webshop van www.fastfuriousscooters.nl en stel gerust jouw vragen aan de helpdesk.