cadeau

GoPro – Neem al je top(sport)momenten vanuit je eigen perspectief op

De GoPro is inmiddels niet meer weg te denken bij het vastleggen van jouw meest spannende momenten op de fiets, snowboard of surfplank. Maar de kleine camera wordt sinds de oprichting van het Californische bedrijf van Nick Woodman in 2002 voor nog veel meer dingen gebruikt dan alleen maar topsportvideo’s. De GoPro kan ook het proces van je eigen schilderij maken opnemen, of je eigen kooktechnieken vereeuwigen.

 

Maar waar moet je beginnen. Welke camera past bij jouw behoeften en activiteiten en is voor de scherpste prijs verkrijgbaar?  GoPro Kopen helpt jou bij het maken van de beste keuze voor de camera om jouw beste momenten aan iedereen te laten zien.

 

Eenvoudig

Eén van de meest belangrijke elementen aan het succes van de GoPro is dat de camera eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Met de juiste accessoires kan de recorder op bijna ieder soort apparaat bevestigd worden. Daarnaast is er ook toegankelijke software beschikbaar om je eigen opgenomen filmpjes snel en makkelijk te monteren. Zo heb je binnen een mum van tijd jouw eigen avonturen op jouw manier bij elkaar geknipt. De beste herinneringen maak je letterlijk zelf.

 

Soorten

Sinds de eerste GoPro camera op de markt verscheen, is er veel veranderd. Er bestaan nu verschillende soorten GoPro’s uit verschillende series, elk met hun eigen specificaties. Degene die nog steeds het meest gebruikt wordt, is de originele HERO-series. Sinds de eerste versie die in 35 mm opnam, is de kleine camera sterk verbeterd. De laatste HERO bevat onder meer een opnamekwaliteit van 4K Ultra HD en kan ook stillfoto’s maken van de opnames.

 

Voor liefhebbers van drones heeft GoPro sinds kort ook hun eigen versie: de KARMA. Deze vliegende camera zorgt ervoor dat je nu ook jouw meest bijzondere momenten vanuit de lucht kan opnemen.

 

Waarom GoPro?

Op dit moment zijn er veel andere merken die in de afgelopen 15 jaar op de rage van de GoPro zijn ingesprongen. Waarom zou je dan nog eigenlijk voor de GoPro gaan? Omdat het nog steeds het beste merk op de markt is. De GoPro blijft het makkelijkst hanteerbaar voor gebruikers die net beginnen met het opnemen van hun eigen filmpjes. Van extreme sporten tot koraalduiken op je familievakantie: de GoPro camera helpt je om jouw onvergetelijke herinneringen voor altijd mooi vast te leggen voor jou, je vrienden en je familie.