Knutselen

Holbein producten nodig? Kijk dan bij Splendith!

holbein

Heeft u Holbein producten nodig? Dan kunt u het beste bij Splendith kijken! Ze hebben namelijk alles op voorraad, vooral van het merk Holbein, daar hebben ze veel materialen van die u zeker nodig kunt hebben voor uw hobby of werk.

holbeinHoe is Splendith ontstaan?

Voordat Splendith er nog niet was, was de eigenares zelf bezig met kalligrafie. Ze moest toen de producten elke keer van de VS bestellen om verder te gaan met haar hobby. Na paar keer bestellen was ze er moe van geworden. Ze moest steeds lang wachten op de materialen en andere benodigdheden om aan haar hobby te werken, dat ze naast het bestellen ook naar tientallen websites moest kijken of ze het product wel hadden.  

 

Daarnaast was niet alleen het lang wachten en lang zoeken heel erg vervelend, maar de verzendkosten waren ook hartstikke hoog. Daar baalde ze ook hard van. Nadat ze er moe van was geworden, was ze zelf begonnen met haar eigen carrière als verkoper van materialen voor DIY artikelen. Haar vrienden en familie waren ook altijd nieuwsgierig wat voor producten ze gebruiken.

 

Dus na al de nieuwsgierigheid, begon ze de materialen online te verkopen en zo door te groeien om andere mensen te helpen met hun hobby. Zo weet ze ook wat voor producten goed zijn en of ze niet snel kapot gaan.

 

Voordat de producten dan op haar website komen, gaat ze eerst de producten testen en daarna verkopen. Vervolgens geeft ze ook tips over het aanschaffen van producten.