Tips

Koffiebeker bedrukken bij promotie.nl

Ik werk sinds een aantal maanden bij een marketing bedrijf in Nijmegen. Ik had een opleiding gevolgd op het RIjnijssel in Presikhaaf. Deze opleiding heeft 4 jaar geduurd. Nadat ik mijn opleiding had behaald kon ik echter maar moeilijk werk vinden. Bij veel bedrijven zochten ze een werknemer die al over werkervaring beschikt. Na een tijdje te hebben gesolliciteerd kwam ik bij een bedrijf die mij graag aan wilde nemen om mezelf tegenover het bedrijf te kunnen bewijzen. In het begin vond ik het werk wat ik deed erg leuk maar na een aantal maanden begon ik met steeds minder plezier naar mijn werk toe te gaan. Ik had echter wel een hele hechte band met mijn collega’s. Mijn werkgever besloot om loopbaanbegeleiding voor mij in  te schakelen. Na een kort traject zag ik het werk weer positief in en ging ik weer met plezier naar mijn werk. Ik wilde mijn collega’s een leuk cadeau geven voor mij terugkeer. Ik ging daarom op zoek naar koffiebeker bedrukken.

Website

Nadat ik een tijdje op had gezocht op koffiebeker bedrukken kwam ik uit op de website van promotie.nl. Hier was een erg ruim aanbod te vinden tegen een relatief laag tarief. Nadat ik de bestelling had geplaatst was die binnen enkele dagen binnen. MIjn collega’s vonden het allemaal een super leuk cadeau.