cadeau

Mooie bloemen koop je bij de Fleurop in Haarlem

Elke week haal ik wel een mooi bosje rozen bij Fleurop Haarlem. Een voordeel is dat ik in Haarlem woon, dus een bosje rozen is zo gehaald bij de Bloementuin. Maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar deze winkel te gaan, dan bestaat ook de mogelijkheid om online een fraai boeket te bestellen. Wanneer je deze bestelling voor 12.00 uur doet, dan wordt deze dezelfde dag bezorgd. Mocht het je niet lukken om voor 12.00 uur de bestelling te verzenden, maar wel voor 17.00 uur dan worden de bloemen de volgende dag bezorgd. 

Zeer veel keuze online

Wat ik zo makkelijk vind aan het bestellen bij Fleurop in Haarlem is dat je met slechts een paar muisklikken de mooist cadeautjes kan bestellen. Een van de pluspunten is ook, dat je een zeven daagse vaasgarantie krijgt.  Zo was ik bijna de verjaardag van een goede vriendin vergeten, gelukkig kwam ik daar voor 12.00 uur achter. Dus snel op het internet een geschikt boeket bestellen, eentje met een flesje wijn erbij. Tegen de avond kreeg ik een enthousiaste vrienden aan de lijn met de mededeling dat zij het bijzonder leuk van mij vond dat ik aan haar verjaardag had gedacht, ze moest eens weten….