tuin

Tumbletrimmer is een zeer handig product

Heeft u wel eens gehoord van een Tumbletrimmer? Dit is een handig product dat u als thuiskweker prima kunt gebruiken. Het is een apparaatje waarmee u eenvoudig uitstekende delen van planten afknipt, zonder dat u hierbij heel veel kracht hoeft te zitten. Al het loof, wortels of plantendelen waar u korte metten mee wilt maken worden met deze Tumbletrimmer snel verwijderd. Daarnaast kunt u deze handige Tumbletrimmer ook gebruiken om een fijne potpourri mee te maken. We verkopen een trimmer die u met de hand gebruikt, maar ook een Tumble Trimmer die elektrisch is.

Een Tumbletrimmer is een handig product, als u hier de elektrische versie van koopt is het zelfs nog een stuk handiger. De Tumbletrimmer doet dan al het werk voor u. Waar ik wel bij moeten zeggen dat ook de niet elektrische uitvoering van dit product al erg fijn in het gebruik is.

Vragen?

Wilt u meer weten over dit product of heeft u een andere vraag? Op de website staat bij elk product een uitgebreide productbeschrijving. U kunt er ook voor kiezen om een van de medewerkers te spreken, die u graag een antwoord willen geven op uw vraag.