Tips

Waarom Rituals zo vaak cadeau wordt gedaan met kerst

Rituals

Kerstpakketten zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. In de vorm van cadeaubonnen, met voedsel, drank, spelletjes of donaties. Maar ook zien we steeds meer Rituals voorbij komen met kerst. Rituals is een merk dat geurige en mooi verpakte verzorgingsproducten maakt. Van body lotion tot shampoo en van geurstokjes tot handgel. Rituals maakt het allemaal.

Rituals

Over het merk Rituals

Rituals is een wereldberoemd cosmetica merk. In 2000 begon oprichter Raymond Cloosterman zijn bedrijf met een speciale missie. Hij was er namelijk van overtuigd dat we al die alledaagse routines konden veranderen naar betekenisvolle momenten als we meer rust en aandacht zouden verzorgen. Die gedachte leidde tot een lijn van cosmetica voor lichaam en huis die hij Rituals noemde. De alledaagse rituelen moesten weer iets bij gaan dragen aan ons leven.

Rituals

Rituals populair als cadeau

Hoewel we natuurlijk ook gewoon zelf Rituals kunnen kopen, is het aanschaffen van dure cosmetische producten toch niet iets dat mensen vaak doen voor zichzelf. Daarom juist is Rituals een perfect cadeau voor de feestdagen: je geeft mensen een momentje voor zichzelf. Een momentje om zichzelf te verwennen. Daarom is het juist zo’n populair cadeau bij werkgevers. Je geeft je medewerkers de kans zich even te ontspannen. Maar dat maakt het natuurlijk ook een geweldig cadeau voor je vader of moeder, je broer of die hardwerkende vriendin die veel te weinig rust neemt. Rituals is leuk om te krijgen maar ook heel leuk om te geven. Kies een geur die echt bij de ontvanger past want er zijn eindeloos veel soorten om uit te kiezen.