Tips

Verschillende redenen om een windscherm te gebruiken

Steeds meer horecaondernemers stappen over op het gebruik van een windscherm. Met een windscherm kunt u uw horecabezoekers beschermen tegen de wind en de kou, die dit met zich meebrengt. Zo kunnen uw klanten al eerder in het jaar genieten van een hapje en een drankje op uw terras! Naast de bescherming die een windscherm uw klanten biedt, kunnen er meer redenen zijn om voor het gebruik van windschermen te kiezen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit dat een windscherm duidelijk aangeeft welke zitjes tot uw terras behoren. Zeker in het drukke centrum van grote steden is dit lang niet altijd duidelijk. Zo kan het voorkomen dat uw vaste klanten per ongeluk bij uw concurrent naast u gaan zitten. Dit wilt u logischerwijs tegengaan! Het gebruik van een windscherm helpt u hierbij.

Geef uw terras meer kleur met een windscherm

Het klinkt wellicht wat gek, als we u vertellen dat u uw terras meer kleur kunt geven met een windscherm. Naast het feit dat u voor een windscherm van hout zou kunnen kiezen, kunt u een windscherm combineren met een plantenbak. De plantenbak wordt aan het windscherm bevestigd en kan in het voorjaar direct gevuld worden met vrolijke plantjes. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van kleine buxusstruikjes en viooltjes. Zo krijgt uw terras een gezelligere uitstraling!

Een windscherm bestelt u tegenwoordig snel en eenvoudig in een van de vele webwinkels met windschermen. Vaak wordt de prijs van een windscherm bepaalt op basis van het aantal windschermen wat u afneemt.